Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. november 2003 kl 22.30 Slå på ring

Thomas Giertsen i badstua

Tre skjeggete menn i badstua, Thomas Giertsen, Erlend og Steinjo. (Foto: Jan Havnevik Kielland/NRK)
Tre skjeggete menn i badstua, Thomas Giertsen, Erlend og Steinjo. (Foto: Jan Havnevik Kielland/NRK)
I kveldens "Slå på ring" har Erlend og Steinjo lurt med seg Thomas Giertsen i badstua. Og noe har skjedd med de ellers så glattbarberte programlederne…

I tillegg til Giertsen, blir det musikalske innslag med Sigurd Sollien og Anne Marit Jacobsen.

Howie er som vanlig i storform, og i kveld har han gjester i studio. Seerne får også noen glimt fra den hysteriske komedien "Dad got mad", og den ene musikkvideoen ligner veldig mye på Gary Moore…

Om "Slå på ring"
Erlend og Steinjo har bodd i samme bygård, gått på samme skole, jobbet i samme musikkforetning og deler nå kontor på Marienlyst. De gjorde først suksess i ungdomsprogrammet "Trigger", før de høsten 2001 fikk sitt eget tv-program. De har moret seerne med gamle opptak av seg selv, dramatisering av skolestiler og masse musikk.

I de seks nye programmene er det også mye musikk, og husbandet Robosynth er på plass. Denne gangen er programmet strammere i stilen med presentasjon av hitliste, filmtrailere, musikkanmeldelser og debatter.

Alt er selvsagt hentet fra deres eget skrudde univers. Det er nemlig ikke den musikken som ligger på de vanlige hitlistene vi får høre. All musikken er laget, sunget og spilt av Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen. De spiller også alle rollene selv, og har full kontroll fra idéstadiet til ferdig produkt. Men denne gangen har de også fått med seg noen kjente gjester. A-kjendiser som Fredrik Skavlan, Nils Ole Oftebro, Thomas Giertsen og Silje Stang stiller opp i musikkvideoer, og de gjør ting du definitivt ikke har sett dem gjøre tidligere.


NRK Underholdning
Egenprodusert humor
Programledere: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Frøydis Haug, froydis.haug@nrk.no; 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer