Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. mars 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Johnny våkner

Johanna (Maiken Kolle Riskild) lager videodagbok med hilsener til Johnny. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johanna (Maiken Kolle Riskild) lager videodagbok med hilsener til Johnny. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Gode nyheter står nærmest i kø i denne episoden av "Johnny & Johanna". Den hardt prøvede familien får endelig mye å glede seg til. Men nabogutten Robert har tydeligvis store problemer på hjemmefronten.

Idet Johanna, mamma og Eddie gjør seg klar til å dra på sykehuset, kommer Robert løpende. Han sier han har mistet nøkkelen sin og kommer seg ikke inn hjemme. Det er tydelig at han heller ønsker å være hos Johanna og familien.

På sykehuset
Johnny våkner mens Johanna sitter ved sykesengen, så da får hun vist ham litt av alle videohilsenene fra vennene.

Når Johnny sovner, går Johanna ut for å lufte seg litt og støter på Jack. De har virkelig funnet tonen, så de bestemmer seg for å gå på oppdagelsesferd i kjelleren på sykehuset. Når de kommer tilbake, ser de en ukjent mann som kommer ut fra rommet til Johnny. Jack mener å ha sett ham før i korridorene på sykehuset. Hvem er han, og hva vil han?

Om serien
Gjennom 12 episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.

Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 86 96/995 39 252