Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. september 2004 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Søskenkrim

Angie (Kate Kendall) i trøbbel – i
Angie (Kate Kendall) i trøbbel – i "Politiagentene". (Foto: Beyond Distr.)
Politiagent Angie Piper havner i en uvanlig situasjon der både jobben og privatlivet står på spill.

Masters, leder for narkotikapolitiet i Melbourne, kommer i harnisk da Church og Leo presser fram et navn på et mulig vitne i en narkotikasak: Sam Piper. Personen er identisk med politiagent Angie Pipers søster, mistenkt for å være narkotikakurer.

Angie i forhør
Detektiv Madsen som jobber med interne saker hos Melbourne-politiet, bringer Angie inn til forhør. Nå har hun sjansen til å gjøre noe for lillesøster Sam, sier han, og ber henne bruke sine kontakter og bringe søsteren inn som vitne. Han minner også Angie om at de har henne mistenkt for å dekke søsteren og om hva straffen for å hjelpe en narkotikakurér er.

Men Harris, leder for spaningsavdelingen, kommer Angie i forkjøpet. Han har reist til Singapore og plukket opp søster Sam, som følger frivillig med hjem.

Harris’ initiativ får Angie til å fly i flint. Hva er hans agenda?

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Den nye politiagenten heter Christina (Chris) Dichiera og gruppens nye sjef Luke Harris (Gary Sweet) begynner å bli varm i trøya.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (sesong 7)
Kveldens episode: Acts of Love
Produsert av: Beyond Simson old War Le Mesurier
Med: Med Peter Phelps, Gary Sweet, Kate Kendall, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer