Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 7. april 2003 kl 19.30 Jobbfeber

Tenk teknisk

Denne gangen skal det handle om teknologi i "Jobbfeber". Mange av yrkene som skjuler seg bak denne merkelappen, er både spennende og utfordrende. Ofte er de mannsdominerte. – Mange aner ikke hva de går glipp av når de avfeier yrker innen teknologi, sier programleder Heidi Lundbakk.

Hvordan vet du for eksempel om du passer som metallurg? I denne utgaven av "Jobbfeber" skal vi blant annet se nærmere på ingeniører som jobber med resirkulering av skrapmetall eller lager avanserte komponenter til bilindustrien. Vi skal også hilse på en romfartsforsker og en verktøymakerlærling som vil bli sivilingeniør.

Om "Jobbfeber"
Tør å tenke utradisjonelt - selv om moren din er lege, må ikke du nødvendigvis bli det samme! Dette er oppfordringen programlederne Thomas Aune og Heidi Lundbakk gir alle ungdommer i "Jobbfeber". Det finnes hundrevis av spennende jobber, og gjennom sju programmer presenteres både velkjente og mer ukjente yrker.

"Jobbfeber" retter seg mot ungdom mellom 13 og 20 år.

Nettsatsing
"Jobbfeber" følges opp på internettsiden www.jobbfeber.no Her kan du selv finne alle detaljer om yrkene som presenteres i tv-serien, i tillegg til informasjon om over 600 andre yrker.

Dessuten inneholder sidene stoff om arbeidsforhold, inntekt, studiesteder, fremtidsutsikter og tips om hvor du kan hente enda mer informasjon. Du kan også laste ned og se tv-serien om igjen.

Samproduksjon med Laterna Magica
Programledere: Thomas Aune og Heidi Lundbakk
Producer: Henrik Roaldsnes
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96


LENKER
  • www.jobbfeber.no