Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 7. september 2006 kl 19.55 Livet på kjøpesenteret

Spionerer på de ansatte

Livet på kjøpesenteret: Vekteren Kristian har bestemt seg for å avsløre søppelsynderne en gang for alle. (Foto: Storyteller film og TV-produksjon)
Livet på kjøpesenteret: Vekteren Kristian har bestemt seg for å avsløre søppelsynderne en gang for alle. (Foto: Storyteller film og TV-produksjon)
Vekterleder Kristian er lei av rotet på søppelrommet – og vil komme synderne til livs. For å avsløre dem velger han å ta i bruk storsenterets overvåkingssystem. Vil han lykkes i jakten på rotekoppene?

Mens Kristian vil stramme opp søppelsynderene på Strømmen Storsenter, ønsker senterleder Per Kristian å motivere de ansatte til å øke omsetningen. Sammen med damene på senterkontoret prøver han å lage motiverende sanger og tekster som kan spilles og leses over høyttaleranlegget.

Ekteparet Tormod og Anita fikk i forrige episode klar beskjed om å øke omsetningen og har derfor satt i gang med å modernisere kafeen sin. Senterledelsen ønsker seg en venninnekafé, men ekteparet er ikke helt enige om hva det nye konseptet bør være.

Samtidig drar innehaveren av Rockopop, Bayram, til banken for å søke om boliglån, og Atief på Burger King må bevise at han takler lederansvaret når distriktssjefen kommer på besøk.

Om serien
Rune Obrestad og Erland Øverby laget tv-suksessene "Campingliv" og "Sydenliv". Nå er de tilbake med en ny serie, denne gang fra Strømmen Storsenter. Storsenteret, som er Romerikes best besøkte turistattraksjon, har ca. 1 100 heltids- og deltidsansatt.

I høst blir vi nærmere kjent med ni av de ansatte. Vi følger dem tett i deres daglige gjøremål, og vil se at hverdagen byr på både utfordringer og gleder.

Disse følger vi:
Per Kristian Trøen, senterleder
Lise Sølvberg, daglig leder på Dressmann
Atief Nabil Uddin, sjefsassistent på Burger King
Steinar Vadla Risa, butikkdetektiv
Nina I. Larsen, daglig leder i Livs butikk
Bayram Tuncar, Innehaver Rockopop
Kristian Ruud, Securitasvakt
Ole Herredsvela, driftsleder
Tormod og Anita Johansen, innehavere av kafeen MersmakInnkjøpt dokumentarserie (2006)
Produsert av: Storyteller film og TV-produksjon
Prosjektleder: Per Selstrøm
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900