Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. februar 2003 kl 18.00 Uhu

Familieliv i spøkelseshuset

Barnespøkelset Delfia (Maiken Kolle Riskild) oppdager at hun kan få foreldrene sine til å gjøre mye rart. (Foto: Scanpix)
Barnespøkelset Delfia (Maiken Kolle Riskild) oppdager at hun kan få foreldrene sine til å gjøre mye rart. (Foto: Scanpix)
Barnespøkelset Delfia er ikke helt fornøyd med Napoleons og Blitzabeths innsats som foreldre. Derfor bestemmer hun at den lille familien skal begynne å gjøre ting som vanlige familier pleier å gjøre.

Blitzabeth og Napoleon prøver så godt de kan å gjøre Delfia fornøyd, men lett er det ikke! Delfia synes nemlig det er ganske morsomt å kommandere foreldrene sine, særlig når hun kan få dem til å gjøre nesten hva som helst!

Om Uhu!
NRKs populære barne-tv fortsetter med 17 nye episoder om de hermetikkspisende spøkelsene utover vinteren og våren. Siden i høst har utespøkelset Cumulus endelig fått dra til Hermetika, men resten av de faste spøkelsene er fortsatt i huset. De vil også få møte andre spøkelser, blant annet agentspøkelset Obus og barnespøkelset Delfia. Fortsatt må spøkelsene utføre oppdrag for å komme til landet Hermetika, hvor de kan spise så mye hermetikk de bare vil.

Hovedspøkelset Polter (Rune Hekkelstrand)
Jålespøkelset Berit Smerit Perit (Mia Gundersen)
Det redde spøkelset Napoleon (Åsmund Huser)
Oppfinnerspøkelset Albert (Harald Stoltenberg)
Det modige ridderspøkelset Ridder Redikk (Liv Unni Larsson)
Surespøkelset Blitzabeth (Kirsti Grundvig)
Agentspøkelset Obus (Helen Vikstvedt)
Barnespøkelset Delfia (Maiken Kolle Riskild)

Egenproduksjon fra NRK Barn- og ungdomsavdelingen
Prosjektleder: Vibeke Fürst Haugen
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96