Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 6. juli 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 6. juli kl 21.00
Hyperion Bay (7:17)

Spar den siste dansen til meg!

Dennis lover Trudy å sitte i arrangementskomiteen for årets skoledans, men Trudys oppmerksomhet mot han skaper problemer i hans forhold til Jennifer. Det er ikke så enkelt å være samboere som de begge hadde trodd.

Det er tid for den store dansen, men Jennifer nekter å bli med. Dennis morer seg likevel sammen med sine tidligere klassekamerater og suger til seg all oppmerksomheten han får. På dansen får Nick for alvor se at noe er på gang mellom Amy og Brian, og han liker det ikke. Samtidig må han prøve å holde Nelson unna Dennis. Nelson er nemlig overbevist om at Dennis prøver seg på Trudy, og han har tenkt å gjøre som i gamle dager - banke opp Dennis!

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Nick (Dylan Neal) ser på at Nelson (Bart Johnsen) drikker seg sørpe full. Her sammen med Nelsons kone Trudy (Cassidy Rae).
2. Trudy (Cassidy Rae) og Dennis (Mark-Paul Gosselaar) danser tett på festen. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.