Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 10. mai 2005 kl 20.55 Våre små hemmeligheter

Det som skjer, det skjer…

Kelly (Deborah Mailman) til v. mener selv hun har gode råd å gi, men blir de alltid like godt mottatt? (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) til v. mener selv hun har gode råd å gi, men blir de alltid like godt mottatt? (Foto: Southern Star)
Kelly er bekymret for Corey. Han mekker stadig på bilen sin, og nekter å gå på St. Kildas fotballmiddag for å motta sitt livsvarige medlemskap.

Kelly overbeviser ham imidlertid om viktigheten av å gå dit, og legger en plan for å hale ham i land for egen del. Men vil planen virke?

Stu får vite at hans lamme klient, Anna, sluker piller og er suicidal, men da han konfronterer henne med forholdene, ender de i armene på hverandre. Anna er interessert i Stu, men han har fremdeles følelser for Lucy. Er tiden inne til å gå over grensen, eller…?

Zelko gjør stadig mer intens kur til Bree, men jo nærmere han kommer, desto fortere løper hun vekk. Kelly får snusen i at Bree er interessert i Zelko, men at han skremmer vettet av henne. Zelko arrangerer et party, og Bree bestemmer seg for å gjøre et fremstøt. Den første gangen med Zelko blir imidlertid ikke slik hun hadde håpet.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Dead Man Walking"
Med: Samuel Johnson, Deborah Mailman, Alex Schepisi, Stephen Currey, Michael Dorman, David Tredinnick
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78