Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 3. juli 2002 kl 19.30 Billetten

Sportslige utfordrere


"Sportslaget" Gøril Kringen og Atle Nielsen. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
Konkurransen i reisepørreleken ”Billetten” er i gang, og i kveld går andre runde av stabelen. Programlederen Viggo Valle står klar på Hommelvik stasjon og tar imot utfordrerlaget: Gøril Kringen og Atle Nielsen fra sportens glade verden.

Som tidligere kaptein på kvinnelandslaget i fotball har Gøril Kringen olympisk gull fra Sydney i 2000, mens Atle Nielsen er mest kjent som programleder, blant annet for Mesterligaen i fotball på TV3. I kveld møter de vinnerlaget fra forrige gang, enten ”flygerlaget”, Per Erik Solli og Marianne Mjelde Knutsen” eller ”nyhetslaget”, Susann Michaelsen og Arill Riise.

Om serien
Spørreleken ”Billetten” sendes i år for fjerde gang, og som i fjor vil to tomannslag konkurrere mot hverandre etter utslagsmetoden. Deltakerne får presentert seks oppgaver i hvert program. Det gjelder å kombinere elementer som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som til sammen skal lede fram til et geografisk sted. Premien er en togbillett til hvor som helst i Norge, samt en liten slump penger – avhengig av hvor mange poeng de tar.

Programleder Viggo Valle har i år selskap av musikeren Terje Tranaas, kjent fra gruppa D.D.E. Han bidrar med musikalske oppgaver.

Nytt er også at seerne inviteres med til å svare på en oppgave via telefon eller SMS. Hver uke får to heldige vinnere hver sin ”Billetten”-sekk med spennende innhold.

Egenprodusert underholdning fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder Viggo Valle
Prosjektleder Henning Skjæret
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83