Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 5. april 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Samvittighetens røst

Beboerne i leiegården i Melbourne deler både gleder og sorger (Foto: Southern Star)
Beboerne i leiegården i Melbourne deler både gleder og sorger (Foto: Southern Star)
Adam blir konfrontert med en sint kunde på jobben, og han blir nødt til å spørre seg selv om hvordan han utfører arbeidet i firmaet. Han gjorde alt som var forventet av ham, men var det nok?

Justin besøker eks-kjærestens foreldre på dagen ett år etter at hun døde. Justin har alltid følt seg skyldig i eks-kjærestens død.

Justin og Adam har begge to hatt sine dårlige dager, og bestemmer seg for å gå ut og drikke. Justin vil drikke for å glemme, mens Adam, som har låst seg ute av leiligheten, vil slå i hjel tiden til nøklene dukker opp. I løpet av kvelden blir guttene bedre kjent med hverandre og småkrangler om politiske ideologier.

Senere oppdager de en beruset jente som blir trakassert av noen pøbler. Justin vil gripe inn, men Adam vil ikke bli involvert. I det påfølgende klammeriet må begge to bestemme seg for hva som er rett og hva som det er verdt å kjempe for.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Heart of Friday Night"
Med: Samuel Johnson, Deborah Mailman, Alex Schepisi, Stephen Currey, Michael Dorman, David Tredinnick
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78