Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 17. august 2007 kl 21.00 Bollywood-sommer: Mohabbatein

Kjærlighetens irrganger

Musikklæreren Raj (Shah Rukh Khan) og rektoren Naryan Shankar (Amitabh Bachchan) har ikke samme syn på kjærlighet og romantikk (Foto: Vidhu Vinod Chopra Production)
Musikklæreren Raj (Shah Rukh Khan) og rektoren Naryan Shankar (Amitabh Bachchan) har ikke samme syn på kjærlighet og romantikk (Foto: Vidhu Vinod Chopra Production)
Kjærlighet og romantikk virker forstyrrende på studentenes læring, og bør ikke forekomme på universitetet, mener Narayan Shankar. Han er rektor på Gurukul, et av Indias beste universiteter. Men der unge mennesker møtes, oppstår det gjerne søt musikk…

Den nye musikklæreren Raj Aryan tror på kjærligheten, og oppmuntrer tre av studentene til å følge sine hjerter. Vicky elsker Ishika fra jentecolleget i nærheten, men følelsene hans blir langt fra gjengjeldt. Så er det Sameer som elsker barndomsvenninnen Sanjena, men hun har allerede en kjæreste. Til slutt er det Karan som elsker Kiran, men kjærligheten deres er forbudt siden Kiran er gift med en soldat som er savnet og sannsynligvis død.

Rektoren får høre om musikklærerens aktiviteter, og bestemmer seg for å gi Raj sparken. Men da kommer Raj med en opplysning: han heter egentlig Raj Malhotra, og var tidligere student på Gurukul – helt til han ble utvist fordi han og Shankars datter Megha forelsket seg i hverandre. Etter at Raj forsvant, begikk Megha selvmord.

Nå har Raj vendt tilbake for å forandre Shankars syn på kjærlighet og romantikk. Dessuten har han en kontrakt som klart sier at ingen kan si ham opp før semesteret er over. Konfrontasjonen bygger seg opp mellom de to steile mennene. Hvem vinner til slutt? Og vil de tre guttene finne kjærligheten?

Indisk drama (2000)
Originaltittel: "Mohabbatein"
Med Amitabh Bachchan (Narayan Shankar), Shah Rukh Khan (Raj), Uday Chopra (Vicky), Shamila Shetty (Ishika), Jugal Hansraj (Sameer), Kim Sharma (Sanjana), Jimmy Shergill (Karan) og Preeti Jhangiani (Kiran)
Regi: Aditya Chopra
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no