Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 10. oktober 1999 kl 21.15 Nytt på nytt

Nytt på nytt (ttv)

NRK1 søndag 10. oktober kl 21.15
Nytt på Nytt (3:11)

Politikere tester nyhetskunnskap

Søndag kveld betyr at Jon Almaas, Anne Kat. Hærland og Knut Nærum er klar med tredje program i nyhetsgjetteleken \"Nytt på nytt\". Denne gangen er det politikerne Kristin Halvorsen og Per Kristian Foss som skal testes i hvor godt de har fulgt med i ukens nyheter.
Kristin Halvorsen tok over ledervervet etter Erik Solheim i SV i 1997, og har ført partiet med stø hånd siden den tid. Likevel har det blitt både opp- og nedturer når det gjelder partiets oppslutning, men hun og hennes parti var en av de største vinnerne ved årets kommune- og fylkestingsvalg.
Kristin Halvorsen ble med i Sosialistisk Ungdom i 1982, og har siden hatt mange verv for partiet. Hun har sittet i hovedstyret, vært kvinnepolitisk sekretær og leder. I dag sitter hun på Stortinget i blant annet utenrikskomiteen, kontroll- og konsultasjonskomiteen, valgkomiteen og arbeidsordningskomiteen.
Per Kristian Foss er stortingsrepresentant for Høyre, og også hans parti gjorde et svært godt kommunevalg. Etter noen år der Høyre har slitt i motbakke, ser de nå ut til å være tilbake blant de største og mest betydningsfulle partiene.
Foss er per i dag nestleder i Høyres stortingsgruppe, samtidig som han sitter i arbeidsutvalg og sentralstyre i partiet. Han har vært medlem av partiet siden 1971, og har lang fartstid som politiker både i bystyre, forskjellige utvalg og på Stortinget.
Med politikere i panelet bør det i alle fall ikke bli stille blant deltakerne, og Anne Kat. Hærland og Knut Nærum bør få god hjelp hos disse to til å finne ut hvilke nyheter programleder Jon Almaas skal fram til.

NRK1 søndag kl 21.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Bilde lagt ut i uke 38 og 39.

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Jon Almaas
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18