Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 12. februar 2008 kl 20.00 Robin Hood

Et vanskelig valg

Roy (William Beck ) blir gitt et grusomt ultimatum. (Foto: BBC)
Roy (William Beck ) blir gitt et grusomt ultimatum. (Foto: BBC)
Sheriffen kidnapper Roy som blir gitt et grusomt ultimatum: Han må enten drepe Robin eller se sin egen mor bli hengt. Hvem vil Roy redde?

Robins gjeng finner en baby i Sherwood skogen og prøver å finne ut av hvem som kan ha forlatt barnet sitt der.

Marian blir straffet av sheriffen for å gi mat til de sultne landsbybeboerne. På gårdplassen foran slottet blir håret hennes klippet av.

Om serien
Robin Hood er en velkjent figur og elsket av millioner verden rundt. Nå er mannen som stjeler fra de rike og gir til de fattige tilbake i en modernisert versjon.

BBC har produsert tv-serien om Robin av Locksley, som denne gangen er gjort mer morsom, moderne og intelligent for å appellere til dagens publikum. Serien fikk veldig god mottagelse i England, og de første syv episodene hadde i gjennomsnitt syv millioner seere.

I rollen som Robin Hood finner vi den unge, lovende og relativt ukjente Jonas Armstrong. Den onde sheriffen av Nottingham spilles av den mer erfarne Keith Allen, som har spilt i filmer som "24 Hour Party People", "Trainspotting" og "The Others".

Richard Armitage spiller Sir Guy av Gisborne. Armitage er blant annet kjent for sin rolle som John Thornton i serien "Nord og sør".

Britisk dramaserie
Produsert av Tiger Aspect Productions for BBC (2006)
Originaltittel: Robin Hood
Med: Jonas Armstrong (Robin Hood), Lucy Griffiths (Marion), Sam Troughton (Much), Gordon Kennedy (Little John), Harry Lloyd (Will Scarlett), Joe Armstrong (Allan A. Dale), William Beck (Roy), Keith Allen (Sheriffen i Nottingham), Richard Armitage (Sir Guy av Gisborne), Michael Elwyn (Sir Edward), Anjali Jay (Djaq)
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no
Les mer: http://


LENKER
  • Les mer