Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 4. juni 2013 kl 21.30 Brodies mysterier

Fortidens skygger


I sesongavslutningen strever Jackson med sine egne dilemmaer. En gammel sak truer med å ødelegge alt for ham. Samtidig tar en ung gutt kontakt for å finne ut hva som egentlig skjedde da moren hans ble myrdet.

Den unge gutten Craig er fortsatt sterkt preget av fortidens hendelse, som skjedde da han var tre år gammel. Nye beviser kaster nå nytt lys over hendelsen, og truer med å forandre alt.

Uoppfordret flukt
Julia er tilbake i byen med en overraskelse til Jackson, men han får hendene fulle når enda en sak dukker opp. En ung jente forsvinner hjemmefra, og foreldrene slår alarm. Det viser seg at forsvinningen er frivillig. Situasjonen blir langt mer alvorlig enn det noen hadde forestilt seg.

Om serien
Den tidligere soldaten og politimannen Jackson Brodie er tilbake i en ny sesong. Mysterier fra fortiden blir gjenopptatt i den skotske byen Edinburgh. Etterforskeren med det tøffe ytre har et hjerte for de svake i samfunnet. Brodies fortsetter å dvele ved fortiden, da minner om misforståelser truer privatlivet. Samtidig prøver han å opprettholde forholdet til sin unge datter.

Britisk krimserie fra 2012
Produsert av ITV Global Entertainment
Med: Jason Isaacs, Amanda Abbington, Kristy Mitchell m.fl.
Originaltittel: Case Histories (Series 2)
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 23 04 93 75, mobil: 414 14 653
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf: 815 65 900