Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 19. april 2005 kl 22.20 Usett: Ralph Myerz i stuggu

Hjemme hos-konsert

Marte Stokstad, ordfører Simen Bjørgen og Ralph Myerz & the Jack Herren Band (foto: NRK)
Marte Stokstad, ordfører Simen Bjørgen og Ralph Myerz & the Jack Herren Band (foto: NRK)
P3s Marte Stokstad tok med seg Ralph Myerz & the Jack Herren Band hjem til 15 år gamle Anne Mari Hesthagen i Lom. På gården ble det full konsert i "gammelstuggu", og som takk ble bandet utnevnt til offisielle Lom-ambassadører av ordføreren.

I serien "Vinn en konsert hjemme hos deg selv" fikk Anne Mari Hesthagen fra Lom tidenes konsertopplevelse av P3. Selv om mor Kari kanskje var litt skeptisk til både lydnivå og medie-oppslutningen, ble det en utrolig konsert i gammelstuggu på gården i Lom. Mellom treskjæringer, laftet tømmer og bestefarsklokke ble det så vidt plass til både Ralph Myerz og vennegjengen til Anne Mari.

Den musikk-interesserte jenta argumenterte blant annet med at det aldri skjer noe i Lom, og P3 svarte med å ta et av Norges beste live-band hjem til gården hennes på Garmo.

Bygdenøkkel
Begivenheten avsluttes med at Ralph Myerz & the Jack Herren Band får tildelt den offisielle bygdenøkkelen til Lom. Ordfører Simen Bjørgen utnevner bandet til offisielle Lom-ambassadører, og overrekker gutta en nøkkel som gir dem fri tilgang til bygdas fasiliteter livet ut.

Tarjei Strøm fra Ralph Myerz sammenligner opplevelsen med en historie fra barndommen, da han leste at KISS hadde fått tildelt nøklene til en by i USA.


Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Pressekontakt: Erik Bull, 73 88 16 61 (99 59 97 60),