Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 17. oktober 2002 kl 22.30 Melonas

Siste møte med fruktige sprø damer

Kristin Skogheim og Stine Buer er med i NM i Catfight. (Foto: NRK)
Kristin Skogheim og Stine Buer er med i NM i Catfight. (Foto: NRK)
I kveld går Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim ”Melonas” for siste gang! Vi har fulgt de tre damene i seks uker, og når kveldens episode er over, har vi sett dem i nærmere 120 sketsjer - det vil si nærmere 80 roller på hver.

Vi har sett dem gå igjennom brysomme dobesøk og vært lekne arkitekter eller talere i bryllup. Vi har sett dem vise hvor vanskelig det er å finne den rette leppestiften, og ikke minst hvor hardt det er å finne den rette!

I kveldens episode møter vi en frustrert blomsterselger, to kreative strippere og noen over-positive fengselsunderholdere. I tillegg skal trekløveret avsløre hva som egentlig skjer under en burka, og hva man til slutt gjør når man ikke får barnehageplass! Vi kan også vente oss NM i Catfight!

Om jentene
Stine Buer (30) har vært i NRK-familien siden hun debuterte som skuespiller i ”Halvsju” i 1986. Etter journaliststudier og Blindern har hun vært programleder i ”Go’ elg”, ”Norsk Melodi Grand Prix” og ”Reser”, og laget i fjor høst et portrettprogram av prinsesse Märtha Louise. I sommer har hun vært reporter i ”Sommeråpent”, og nå får hun et underholdningsprogram i egen regi. – Det blir utrolig spennende å se hvilken mottakelse vi får. Vi føler at vi har fått gjøre vårt eget, sier Stine.

Pernille Sørensen er 25 år og tilknyttet stallen til Stand Up Norge, hvor hun har jobbet i tre år. Til høsten bærer det ut på turné med Jonas Rønning. Med ”Melonas” debuterer Pernille på fjernsyn, men hun har tidligere jobbet en del med radio. - Det har vært kjempegøy å være med på en tv-produksjon. Å være fem forskjellige figurer på en og samme dag gjør at man oppdager nye sider ved seg selv, så hvis muligheten byr seg, vil jeg mer enn gjerne være med på å lage mer tv, sier Pernille som avslører at hun har mer på lager, og at hun og de andre jentene skriver på nye ting hele tiden.

Kristin Skogheim (32) er skuespiller og har lang erfaring fra tv, både som programleder og skuespiller. - Stine og jeg hadde vårt første møte i fjor vår, og nå er det endelige programmet klart for skjermen, sier Kristin som karakteriserer serien som et sketsjprogram som legger vekt på det visuelle i tillegg til humoren. - Vi er tydelig i formen, og jeg tror seerne fort skjønner hva slags program dette er. Vi skildrer hverdagen med en twist, men vi forholder oss til virkeligheten, sier Kristin.

NRK Underholdning
Egenprodusert humorprogram
Medvirkende: Stine Buer, Kristin Skogheim og Pernille Sørensen
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10