Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 25. mai 2000 kl 21.40 De gode og de onde

De gode og de onde (t)


NRK2 torsdag 25. mai kl. 21.40
De gode og de onde

Elvis mister hukommelsen

Elvis befinner seg i en elendig forfatning. Noen har slått ham ned, dopet ham og forlatt ham i veikanten. Det eneste han husker, er at han stoppet for å hjelpe en ung, asiatisk kvinne som løp ut i veien rett foran bilen hans.

Det hele starter med at Elvis\' gode venninne og kollega Stella sender ham av gårde for å levere en brudekjole. Elvis blir borte i 24 timer, og når han kommer tilbake, er han i en ussel forfatning. Han er dopet og nesten naken, bare undertøyet har han på. Bilen, klærne og lommeboken er borte. Det er også hukommelsen.

Elvis\' og Reuben tar seg en tur for å se om det lar seg gjøre å \"friske opp\" igjen Elvis\' hukommelse. Det eneste Elvis kan erindre er den unge, asiatiske kvinnen som kom løpende ut av et hus. De finner huset, men det er tomt, både for mennesker og innbo.

Det siste døgnet forblir et mysterium for Elvis, inntil hukommelsen glimter til og fører ham til en lagerbygning som eies av asiater. Her er politiet på pletten og foretar en arrestasjon som gir Elvis et spor å gå etter. Det som etter hvert møter ham, er alt annet enn hyggelig.


Om serien
Elvis Maginnis befinner seg midt imellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra den kriminelle verden. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la ham være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha ham til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør ham uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.

Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben, den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

NRK2 torsdag kl 21.40

Australsk dramaserie
Originaltittel: Good Guys and Bad Guys
I hovedrollen: Marcus Graham
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36