Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 13. april 2007 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Siste stikk for Stingers

Harris (Gary Sweet) ser til den hardt skadde Sophie (Katrina Milosevic) i siste episode av
Harris (Gary Sweet) ser til den hardt skadde Sophie (Katrina Milosevic) i siste episode av "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Vi er kommet til siste fredagskveld med Church, Angie, Harris og de andre. "Politiagentene" har vært med oss i Detektimen siden høsten 2000, men nå er det definitivt slutt. Av den enkle grunn at det australske selskapet Beyond Simon Le Mesurier har satt strek for den populære serien.

Angie er hundre prosent sikker på at partneren Hunter er uskyldig i angrepet på spaneravdelingens resepsjonist, Sophie. I siste episode av "Politiagentene" satser hun alt på å renvaske Hunter og sette fast seriemorderen som for tiden herjer i Melbourne.

Ny mistenkt
Harris har oppdaget at flere av massemorderens ofre har vært pasienter på Hunters psykiatriske klinikk. Angie iverksetter en dekkoperasjon mot en tidligere pasient ved klinikken, Kline.

Hos Kline kommer Angie over verdigjenstander som har tilhørt noen av seriemorderens ofre. Oppdagelsen fører til at Hunter løslates. Harris føler at han mister grepet på saken, og hans mentale tilstand er preget av at han har sluttet å ta medisiner.

Hvem er de gale?
Men hvem er de gale – Angie som løsner alle fortøyninger? Den tvilsomme Hunter? Eller borderline-kasuset Harris som stoler på sin intuisjon?
in the works.

Om serien
"Politiagentene" er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Vi møter Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe som er dypt plantet i det kriminelle miljøet.

Peter Church og Angie Piper er to slagkraftige veteraner i gruppen. Noe ferskere er Christina Dichiera og Leo Flynn.

Luke Harris er sjefen for spaningsavdelingen. Han og Angie har en liten sønn, men de lever ikke sammen.

Australsk kriminalserie (2004)
Originaltittel: Stingers (serie 8), kveldens episode: After the Fact (2)
Produsert av: Beyond Simson Le Mesurier
I de viktigste rollene: Peter Phelps (Peter Church), Kate Kendall (Angie Piper), Megan Walsh (Lisa Cappell), Gary Sweet (Luke Harris), Jacinta Stapleton (Christina Dichiera) og Daniel Frederiksen (Leo Flynn)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no
LENKER
  • Les mer