Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. juni 2003 kl 20.25 Absolutt norsk

Farvel med futt

Den trivelige trøndergruppa Tre Små Kinesere og stand up-komiker Eirik Del Barco Soleglad (Foto: Scanpix)
Den trivelige trøndergruppa Tre Små Kinesere og stand up-komiker Eirik Del Barco Soleglad (Foto: Scanpix)
I kveld er det klart for siste program i serien "Absolutt norsk". Neste lørdag byr Rune Larsen på høydepunkter fra tidligere sesonger.

Det nye country-fenomenet Ann Tayler drar til med to lidenskapelige duetter med Ulf Risnes fra Tre Små kinesere, i tillegg til å fremføre en av sine egne sanger. Rune Larsen har også besøk av en av pophimmelens nye stjerneskudd – Maria Arredondo. Debutplaten hennes som ble sluppet i mars, fikk knallkritikker, og i "Absolutt norsk" beviser hun igjen hva hun er god for.

90-tallets store pop-band fra Trøndelag, Tre Små kinesere, stiller også i studio. Frontfigur Ulf Risnes imponerer stort i kveldens Noteknekk som makkeren til Ann Tayler.

Eirik del Barco Soleglad er det fargerike navnet til det største nye revytalentet fra vest. Han deltar særdeles aktivt i Noteknekk som makkeren til Maria Arredondo.

Om serien
I fem programmer har Rune Larsen latt oss møte en rekke av landets mest populære artister – og noen ukjente. Som i de forrige sesongene av "Absolutt norsk" har Jan Eggum og Atle Halstensen vært musikalske støttespillere.

Vokalgruppen Nardus og gutta i Radio Yalla har vært fast inventar, og konkurransen Noteknekk et populært innslag i programmet.

Egenprodusert underholdningsprogram, NRK Hordaland
Programleder: Rune Larsen
Kontaktperson: Bård Ose, 99526796
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364