Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 24. april 2004 kl 22.25 Venneprøven

Tullball og fotball

Linn Skåber, Hilde Hummelvoll og Åge Hareide (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Linn Skåber, Hilde Hummelvoll og Åge Hareide (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Skuespiller og komiker Linn Skåber møter sjefen for "Nye Norge", landslagstreneren i fotball, Åge Hareide. Dette er det siste programmet i denne omgangen av "Venneprøven" som for åttende gang ledes av Hilde Hummelvoll.

På Linn Skåbers lag finner vi Hege Skarheim og Tone Johnsen. Hege er sekretær i produksjonsselskapet TV Inter. Hovedproduksjon er "Søndagsåpent" på TV2. Hege har "fire barn": datter, sønn, mann og hund.

Tone er filmprodusent i Paradox Productions som nylig produserte "Lille frøken Norge". Tone ville egentlig bli skuespiller, men hadde ikke hellet med seg på Teaterhøgskolen.

Åge Hareide er mannen som skal redde Norges fotballære, og for å redde egen ære i kveld har han alliert seg med vennene Jan Fuglset og Øyvind Knutsen. Jan er 58 år og arbeider som rådgiver på Bekkevoll ungdomsskole i Molde. I tillegg er han klasseforstander for en niende klasse. Jan har også en fortid som aktiv fotballspiller.

Øyvind er 54 år og selvstendig næringsdrivende. Øyvind og Åge har kjøpt en båt sammen, og Øyvind kan nesten ikke vente til sesongstart.

Om serien
Hilde Hummelvoll har igjen samlet et knippe kjente personer som hver har med seg to venner. Det er to lag i hvert program, og disse skal konkurrere om hvem som kjenner hverandre best ved hjelp av uhøytidelige leker og oppgaver.

Det har skjedd noen forandringer siden forrige runde av "Venneprøven". Denne gangen blir hovedpersonene blant annet plassert i såkalte "dilemmaer", det vil si for dem uvante situasjoner, og vennene skal finne ut hvordan han eller hun vil løse oppgaven.

Gil Bonden, Marvin Charles og bandet, som nå har fått navnet Boondocks, sørger for musikalsk trøkk i studio.

Underholdningsprogram, samproduksjon MTV og NRK
Produsent MTV: Arne Thoresen
Prosjektleder NRK: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83