Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 8. august 2010 kl 21.30 Film: One false move

Skremmende drama i småby


Frem til i dag har mord, vold og annen kriminalitet vært fremmedord i den lille byen Star City i Arkansas. Nå venter imidlertid den lokale sheriffen og to garvede L.A.-detektiver på to kyniske mordere. De er på flukt etter å ha iscenesatt et grufullt drama i storbyen Los Angeles.

Historien starter i Los Angeles der to desperate stoffmisbrukere er på jakt etter den store gevinsten: et kjempeparti kokain. Når narkotikaen er i deres hender, sletter de alle spor - tror de. Det viser seg at samtidig som de brutalt slaktet vitner, rullet og gikk et videokamera. Det finnes ingen bilder av morderne, men lyden kom med, og politiets teknikere identifiserer ordene "Star City" på lydsporet fra båndet.

Nå de på flukt, redde og desperate, og på vei til Star City.

Endelig får sheriffen i småbyen sjansen til å vise sine to kolleger fra Los Angeles hva han duger til. For de to storbydetektivene er det ren rutine, bare én blant mange mordsaker. Men den skremmende scenen som etter hvert utspiller seg, får til og med de to garvede etterforskerne til å føle seg fullstendig bortkomne. Ikke minst skyldes dette mordpsykopaten Pluto som er totalt uberørt overfor den smerten han påfører sine medmennesker.

Sendt tidligere.

Amerikansk spillefilm fra 1991
Originaltittel: One false Move
Regi: Carl Franklin
I hovedrollene: Michael Beach, Jim Metzler, Earl Billings, Bill Paxton, Cynda Williams
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900