Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 15. juni 2000 kl 21.10 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 15. juni kl 21.00
Hyperion Bay (4:17)

Dennis viser styrke

Dennis? ferdigheter som sjef blir testet ut når bedriftens filosofi blir satt på prøve. Når faren gir ham gode råd for hvordan styre en bedrift, er han lutter øre, og stemningen dem imellom er god. Samtidig har Jennifer bestemt seg for å flytte til byen for godt.

Problemene i bedriften er så store at Dennis ikke klare å få orden på egenhånd. Derfor hyrer han inn dataspesialisten Marcus Fox. Det viser seg å være en genial idé, og Fox blir raskt Dennis? høyre hånd.

Mens presset på Dennis er stort på jobben, konsentrerer Jennifer seg om å planlegge restaureringen av et av Hyperion Bays største og eldste hus. Hun har bestemt seg for å flytte til den lille byen og inn i huset sammen med Dennis.

At Dennis klarer å få den nystartede bedriften på fote igjen, og takler presset som sjef imponerer broren Nick og faren. Dennis er atskillig tøffere enn de hadde trodd, men de skjønner at han likevel trenger familiens støtte innimellom. De tror også at det er grunnen til at han har valgt å legge bedriften sin til hjembyen. Om stemningen mellom familiemedlemmene er god, blir den enda bedre når Dennis engasjerer familiefirmaet til å sluttføre byggingen av kontorene, og når han i tillegg tar imot gode råd og vink fra faren om hvordan styre en bedrift.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Jennifer (Sydney Penny) har bestemt seg for å flytte inn sammen emd Dennis.
2. Dennis? far Frank (Raymond J. Barry) gir gode råd om hvordan han skal bli en god sjef. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.