Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 mandag 17. mars 2008 kl 22.05 Nå er det gul igjen

Påskegult med Ragnhild og Alex

Bilde: Ragnhild Silkebækken og Alex Rosén smører tykt med gult og byr på gule påskekvelder i NRK P1 tre kvelder til ende - mandag til onsdag - i den stille uke. (Foto: NRK/Anne Liv Ekroll)
Bilde: Ragnhild Silkebækken og Alex Rosén smører tykt med gult og byr på gule påskekvelder i NRK P1 tre kvelder til ende - mandag til onsdag - i den stille uke. (Foto: NRK/Anne Liv Ekroll)
Ragnhild Silkebækken og Alex Rosén vil gjøre det påskegult via radioen tre kvelder til ende i den stille uke. – Dette blir både anorakk og Tom Waitz. Noe for alle. Og gult!, lover Ragnhild og Alex.

"Nå er det gul igjen" har de satt som tittel på sine påskekvelder i radioen. – Det blir på en måte en litt påskete utgave av Reiseradioen, sier de to. Og det var nettopp i Reiseradioen de to fant hverandre som radiopar. Siden har Alex også vært en flittig gjest i Ragnhilds "Pepper & pasjon" på torsdagskveldene i NRK P1.

Karis løypevarselHver kveld vil de to gå i sporene til en av våre kjente krimhelter og eller antihelter, De vil hver kveld også se nærmere på en legendarisk/historisk tur som har vakt stor oppmerksomhet. Karis løypevarsel blir også et fast innslag og hver kveld vil en kjent norsk musiker stikke innom og by på en liten eksklusiv påskekonsert.

Lytterne vil også merke at Alex for tiden er opptatt av religion, mens Ragnhild er mer opptatt av idealtid og påskeskirenn.

Snøbrett og militærgutterAlex har varmet opp til påskesendingene med å ha vært og stått på snøbrett sammen med en stor flokk villrein, mens Ragnhild har overrasket en flokk med militærgutter og -jenter på øvelse i snaufjellet ved Budor. Inntrykkene og opplevelsene vil de vite å dele med lytterne.

- Vi har mange tanker i hodet. Det vil nok de som følger oss disse tre kveldene få merke. - Hva er det for eksempel som er så kult med de små metallskihopperne? Har folk utedo på hytta lenger? Hva ligger i påskeeggene vi tar med oss på ferie? Dette blir både anorakk og Tom Waitz, kort fortalt. Noe for alle, skulle vi tro, sier Ragnhild Silkebækken og Alex Rosén.


Nå er det gul igjen

med Alex Rosén og Ragnhild Silkebækken

NRK P1 fra og med mandag 17. til og med onsdag 19. mars kl 2205 – 24.00.