Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 14. februar 2002 kl 21.45 Sopranos

Skill deg fra Soprano

Fru Carmela Soprano (Edie Falco) får ny psykoterapeut – og et sjokkerende råd. (Foto: HBO/Time Warner)
Fru Carmela Soprano (Edie Falco) får ny psykoterapeut – og et sjokkerende råd. (Foto: HBO/Time Warner)
Fru Carmela Soprano fortsetter å ta timer hos sin manns psykoterapeut, dr. Jennifer Melfi. I ukens episode av ”Sopranos” henviser dr. Melfi henne videre til en kollega. Selv er dr. Melfi usikker på hva hun skal råde Carmela til å gjøre med sine depresjoner og vanskene i ekteskapet med Tony Soprano.

Dr. Sig Krakower, den nye psykoterapeuten, viser seg å være til like liten hjelp for Carmela. Hva hun venter seg, er noen gode råd fra ham om hvordan hun skal håndtere Tony. I stedet råder han henne kort og godt til å skille seg fra mannen. Og lekser opp en lang rekke med
gode grunner til at hun bør gå fra ham.

Junior under kniven
I forrige episode betrodde onkel Junior seg om at han lider av magekreft. Det bærer av gårde til operasjonsbordet, og under narkosen drømmer gamle Junior om en bryllupsnatt med den yppige filmstjernen Angie Dickinson. Og han fantaserer om at FBI tilbyr ham en bombesikker kur mot magekreft, bare han vil vitne i retten mot sin nevø Tony Soprano – !

Om serien
Organisert kriminalitet sett fra en psykiaters sofa er den noe uvanlige innfallsvinkelen til denne serien som henter handlingen fra et robust amerikansk/italiensk mafiamiljø i New Jersey. I 13 nye episoder av serien møter vi mafiabossen og familiemannen Tony Soprano (James Gandolfini) som sammen med kona Carmela (Edie Falco) forsøker å være gode foreldre – og en ”god” mafiafamilie.

Amerikansk dramaserie fra HBO/Time Warner
Originaltittel: The Sopranos III
Produsert av David Chase
Med bl.a. James Gandolfini, Steven van Zandt, Edie Falco, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Nancy Marchand og Dominic Chianese
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Fru Carmela Soprano (Edie Falco) får ny psykoterapeut – og et sjokkerende råd. (Foto: HBO/Time Warner)