Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 28. september 1999 kl 17.00 Ettermiddags-tv

Ettermiddags tv

NRK1 tirsdag 28. september kl 17.00
Ettermiddags-tv

Donald Duck kommer på besøk

Ettermiddags-tv er godt i gang og har en variert meny å by på denne uken. Først ut er Donald Duck som kommer på besøk til Gunvor Hals, som er vert denne uken.
Det er selvfølgelig ikke selveste Donald Duck, men Donald Ducks stemme i Norge, nemlig Rune Alstedt som kommer til \"Ettermiddags-tv\"s studio i dag. Han dubber stemmen til Donald Duck og kan alle de rare lydene den lille anden lager. Vi får et artig møte med Donald-dubberen og får blant annet være med i lydstudio. Rune Altedt både snakker og synger som Donald Duck.
I innslaget \"Jeg vil på tv\" møter vi Frøydis Rekved som skal plystre tostemt.
Onsdag er det klart for et innslag med Kristin Brudevold som jobber med å markedsføre norsk litteratur ute i den store verden. Gjest er også Anita Skorgan og det blir et gjensyn med programmet \"12 rette\" fra 1974 hvor Anita Skorgan var deltager.
Torsdag kommer Titten Tei som undrer seg over \"Eldreuken\". Vi får også møte en ung politikvinne, Ingrid Hansen, som til daglig arbeider ved Majorstua Politikammer. Det er 40 år siden kvinner gjorde sin inntreden i polititet. Hvordan er det å være kvinne i politiet i dag? undrer \"Ettermiddags- tv\"-redaksjonen.

NRK1 tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17.00

Kontaktperson: Andreas Lunnan, tlf. 23 04 28 23

Til redaksjonen
Bilde av Gunvor Hals ligger på NRKs pressesider 14.9.99

Egenproduksjon fra NRK Underholdningsavdelingen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Prosjektleder: Siss Kvamme
Vert: Gunvor Hals