Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. april 2000 kl 19.55 Mester-magi

Mester-magi (t)


NRK1 lørdag 29. april kl 19.55
Mester-magi

Allverdens illusjonister og magikere

Fra Caesar\'s Palace i Las Vegas får vi i kveld et forrykende og magisk show med verdens beste tryllekunstnere og illusjonister. Det er femte gang at denne begivenheten finner sted, og det kommer stadig nye talenter til.

Det umulige blir mulig når illusjonistene får slippe til. Nederlenderen Hans Klok, en av Europas ledende illusjonister, skal blant annet forsøke å krype gjennom en industrivifte - uten å bli konfetti. Vi møter også Mike Caveney som hypnotiserer og gjøgler med en mann fra publikum - ispedd gode tryllerier. James Dimmare, magikernes Fred Astaire, fra Canada er en kjent duetryllekunstner og regnet for en av de beste innen sitt område i dag. John Gabriel er en kommende stjerne, har utseende som David Copperfield, og ser ut til å bli like god. Både han og hans vakre, kvinnelige medhjelper svever høyt i luften - hvordan er det mulig?

Vi skal også til Grand Canyon og se et spektakulært nummer, vi får se en kvinne som blir til en panter, en mann som tar i mot en revolverkule i munnen og masse andre triks.

NRK1 lørdag kl 19.55

Bilde
James Dimarre med et elegant duenummer.

Innkjøpt underholdnings
Prosjektleder: Niels Bierge
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956