Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 31. august 2010 kl 20.15 Karanba!

Fra Rio til Vålerenga


En av Karanbas spillere, stortalentet Paulo, har fått sitt livs sjanse. Han har fått tilbud om å prøvespille for Vålerenga i tre måneder. Paulo har dermed kommet ett skritt nærmere drømmen å bli profesjonell fotballspiller.

Han skal bo hos Tommys foreldre under Norgesoppholdet, og de er kommet på besøk til Rio for å bli bedre kjent med Paulo og moren hans.

Drømmen om Norway Cup
Forberedelsene til årets viktigste mål, Norway Cup, har startet og Tommy har enda ikke avgjort hvem som får være med på turen til Norge. Det er ikke plass til alle på laget, og Tommy stiller strenge krav til spillerne. De må blant annet møte opp på trening hver eneste dag og få gode karakterer på skolen.

Patrick er redd han gjør det for dårlig på skolen til at han får være med til Norge. Når karakterbøkene skal deles ut, er Tommy med en nervøs Patrick på skolen.


Om serien
I Rio driver tidligere LYN- fotballproffen Tommy Nilsen fotballaget Karanba! Laget består av gutter fra Rios hardeste strøk, favelaene. Gjennom fotballen ønsker Tommy Nilsen å gi gutta muligheter til et liv utenfor kriminaliteten i favelaen.

En reise til Norge og Norway Cup er Tommy og guttas store mål. Her går de for gull og for å vise seg fram til all verden, for kanskje å skaffe seg fotballkarriere. I TV-serien følger vi Tommy og flere av gutta tett gjennom dramatiske måneder både i Rio og Norge.


Norsk dokumentar (2009)
Produsert av: Tellus Works Television AS
Pressekontakt: Nathalie Sprus23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900