Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 31. mars 2007 kl 18.00 Skrimmel Skrammel

En magisk lekeverden med Cheezy Keys

Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen, Morten Bergheim og Kjærand Moe i Cheezy Keys i den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel. (Foto: Monster Entertainment as)
Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen, Morten Bergheim og Kjærand Moe i Cheezy Keys i den magiske lekeverdenen Skrimmel Skrammel. (Foto: Monster Entertainment as)
Gjennom hemmelige portaler kommer Hans-Petter, Anders, Kim, Kjærand og Morten fra Cheezy Keys til Skrimmel Skrammel - et sted der de kan leke, løse oppgaver, synge og danse. Blir du med?

Skrimmel Skrammel er en magisk lekeverden, og her finnes blant annet det mystiske orakelet Mr. Mysterioso. Orakelet kan ofte hjelpe gutta, men da må de synge – og det kan ikke være en hvilken som helst låt framført på hvilket som helst vis.

I hvert program ser vi nærmere på forskjellige musikktyper, og gjennom de åtte programmene får vi høre rap, country, rock, folkemusikk, opera, reggae og korpsmusikk.

Men Skrimmel Skrammel er ikke bare moro, for mellom to av dørene gutta bruker for å komme til denne magiske verdenen, finnes Gammelkanten, og den har Anders lest at er farlig.

Sang, dans og humor
Cheezy Keys har sunget sammen siden 1999, og alle fem har dans- og musikkutdanning. Gruppa har solid erfaring fra norske og internasjonale musikal- og revyscener, og har spilt og sunget for utsolgte hus i Norge de fire siste årene. De kombinerer sang og dans med humor, og dette er første gang de medvirker sammen i en tv-serie.

Orakel, rap og bananer
I første program kommer de fem vennene til Skrimmel Skrammel for første gang, og Kjærand bestemmer seg for å begynne og samle på lyder. Morten synes det er litt kaldt der og har lyst til å låne Kims genser, men en sau har spist den opp. Orakelet Mr. Mysterioso kan hjelpe, men da må de først synge "Bæ bæ lille lam" på arabisk vis.

I tillegg dukker det plutselig opp et cd-cover med noen rappere på, og slikt blir det sang av. Det blir det også når Hans-Petter får et bananskall på hodet.

Innkjøpt underholdningsmagasin for barn i åtte deler (2006)
Produsert av Monster Entertainment as
Medvirkende: Hans-Petter Moen, Anders Kjepperud, Kim A. Hagen, Kjærand Moe og Morten Bergheim.
Prosjektleder NRK: Tone C. Rønning
Pressekontakt: Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no