Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 4. januar 2004 kl 20.35 Lydverket live: Queens of the Stone Age

Konsert med Queens of the Stone Age

Siri Høstmælingen og Rune Nilson gir bort konsertspesialer til
Siri Høstmælingen og Rune Nilson gir bort konsertspesialer til "Lydverkets" seere. (NRK-foto: Ole Kaland)
I kveldens utgave av "Lydverket live" kan seerne nyte utdrag fra konserten Queens of the Stone Age holdt under Quartfestivalen i sommer.
Queens of the Stone Age hadde en energiutblåsning den første dagen på årets Quartfestival. Regnet høljet, men det stoppet verken bandet eller de tusenvis av våte og glade publikummere fra å ha en vanvittig bra og rocka opplevelse!

Vokst seg store
En stor andel av publikummet på sommerens Quartfestival gledet seg aller mest til Queens of the Stone Age sin konsert på Idrettsplassen. Bandet varmet opp for Mötorhead på samme festival i 2001, men siden den gang har de sluppet albumet "Songs for the Deaf", som forandret en liten dedikert gjeng med tilhengere til en enorm fan-skare. Og bandet innfridde til de grader! Selv om regnet plasket ned og temperaturen slett ikke imponerte, fikk publikum en strålende konsertopplevelse.

"Lydverket" har tatt juleferie, men Rune Nilson og Siri Høstmælingen svikter ikke. I julen byr de på høydepunkter fra sommerens store, musikalske opplevelse, Quartfestivalen. "Lydverket live" sender fire konsertspesialer. Serien avsluttes 4. januar med Röyksopp.

NRK Ung
Egenprodusert musikkmagasin
Programledere: Siri Høstmælingen, Rune Nilson
Reportere: Yngvild Flikke, Håvard Bråthen, Geir Henning Hopland
Prosjektleder: Nicolai Sørensen
Vaktsjef: Åslaug Sem, 92023316
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,LENKER
  • Les mer