Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. februar 2008 kl 18.30 Ping-pong

Reddende engler

Catia (Kaja Flo Hauge) har kvalifisert seg til NM. (Foto: Nordisk Film)
Catia (Kaja Flo Hauge) har kvalifisert seg til NM. (Foto: Nordisk Film)
Catia har kvalifisert seg til NM i Oslo, men da lillesøsteren hennes blir født altfor tidlig, henger drømmen om Kina i en tynn tråd. Foreldrene må bli hjemme og passe på den nye babyen. Gleden blir derfor stor da Faffa lover at han og onkel Gustav blir med til Beijing, dersom hun vinner NM.

Motivasjonen er på topp når Catia reiser til Oslo. Hun er spent på hvor gode motstanderne hennes er. En av dem har hun hørt om før. Hun heter Oda, er kjempegod og kommer fra Notodden.

Catia og Oda blir fort gode venner. Catia har ikke kommet så godt overens med jentene hjemme i det siste og blir derfor ekstra glad når hun endelig finner en ordentlig venninne.

Men Oda viser seg å være Catias største konkurrent i konkurransen. Vil vennskapet mellom de to jentene holde?

Om Ping Pong
"Ping-pong" er en barne- og ungdomsserie i seks deler om adoptivbarnet Catia og hennes leting etter egen identitet. Hun er 12 år og drømmer om å komme til Kina, landet der hun ble født.

Det viktigste for Catia er bordtennis, og hennes aller høyeste ønske er å kvalifisere seg til den internasjonale bordtennisturneringen i Beijing. Ikke bare fordi hun vil være verdens beste ping-pong spiller, men like mye fordi hun ser en Kinareise som en mulighet til å undersøke mer om sin egen bakgrunn.

Programmet går i samsending med NRK1.

Norsk dramaserie for barn og ungdom i seks deler
Produsert for NRK av Nordisk Film (2007)
Manus: Arthur Johansen
Regi: Lisa Marie Gamlem
Med: Kaja Flo Hauge (Catia), Christine Fagerheim Hestnes (Oda), Sigmund Sæverud (Faffa), Bjørn Jenseg (Gustav), Andreas Cappelen (Alf), Andrine Sæther (Tale), Shi Lei (Shu Bing), m.fl.
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no