Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 24. november 2011 kl 21.40 Dama til Kristian Kjelling

Ute med håndballhunken


Har du noen gang lurt på hvordan det er å være dama til en kjendis? Live Nelvik tester i høst hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente norske menn. Denne uken er det Kristian Kjelling som skal prøves ut!

Av alle Lives kjendismenn er nok Kjelling mest sporty. Men har den lekre håndballproffen noen romantiske sider også?

Kjellings mange veltrente, kjekke lagkamerater har spretne rumper som Live ikke klarer å la vær å kjenne på. Blir Kristian Kjelling noen gang sjalu?

Om serien
I "Dama til" kvalitetstester P3morgens Live Nelvik et knippe norske kjendismenn. På vegne av norske kvinner skal Live finne ut av hvordan de utvalgte mennene er som kjærestemateriale. Er de morsomme? Hvordan lukter de? Er de til å stole på? Har de selvinnsikt? Svaret får du når Live Nelvik går over dørstokken til kjendismennene og trer inn i deres private sfære.

Variasjonen er stor mellom Lives åtte kjæresteemner, og kjæresterollen blir derfor ulik fra uke til uke. Live kaster seg ut i de nye utfordringene med stor iver. Hvordan finner man for eksempel den beste kosestillingen i sofaen når man slapper av med håndballhunken Kristian Kjelling? Blir man bare latterliggjort, eller finnes det kjærestemateriale i imitasjonskunstneren og villbassen Kristian Valen? Og hvordan er egentlig livet som dama til Hans Olav Lahlum?

Egenprodusert serie fra NRK UNG
8 episoder
Produksjonsår: 2011
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Live Nelvik, Kristian Kjelling, Kristian Valen, Hans Olav Lahlum m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice:info@nrk.no , tlf: 815 65 900