Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 24. oktober 2002 kl 19.25 Dagen, den er din

Hip Hop med Jahn Teigen

Alex Rosén møter Jahn Teigen til hip hop-duell og tandemsykling i
Alex Rosén møter Jahn Teigen til hip hop-duell og tandemsykling i "Dagen den er din" (Foto: Mette Randem)
Entertainer, artist, klovn, rebell, skuespiller, operasanger og Grand Prix-veteran. Hele Norges Jahn Teigen har gjennom en lang og variert karriere blitt en artist med absolutt egenart. Er det noe vi ikke har sett ham gjøre? Alex Rosén utfordrer!

Det er ikke lett å la seg verken sjokkere eller overraske av Jahn Teigen. Vi kjenner ham godt og har sett ham som skjelett med Prima Vera, innbitt Grand-Prix-deltaker, bøddel i Which Witch og fløyelsmyk romantiker med Anita Skorgan. Alex Rosén har likevel noen lure planer for å få den hardbarka sangeren inn i ukjent territorium.

Hip hop-duell og oslosightseeing med tandemsykkel blir litt av drømmedagen til Teigen sammen med Alex. Det blir også tid til den gode samtalen om hva som rører seg inne i et erfarent artisthode for tiden.

Om serien
NRK2 viser i høst reprise på serien "Dagen, den er din" som ble sendt på NRK1 ifjor høst. Her møter Alex Rosén kjente mennesker på steder som betyr noe for dem, og sammen skal de gjøre ting den utvalgte ønsker seg. Samtidig får vi et innblikk i vedkommendes liv og tanker.

I motsetning til ”Folk i farta”, der Alex møtte kjente nordmenn i utlandet, holder han seg i "Dagen, den er din" på hjemmebane. Fra morgen til kveld skal Alex og den heldige gjøre morsomme ting sammen, og det blir også tid til en liten alvorsprat.

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Alex Rosén
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, 23047853
LENKER
  • Hjemmeside