Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. januar 2001 kl 22.10 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)

NRK1 fredag 19. januar kl 22.10
Detektimen: Politiagentene (19)

Infilterer forbryterfamilie

I forrige episode av \"Politiagentene\" så vi at Church ble involvert i den mektige forbryterfamilien Rossi. Bruno Rossi er familiens overhode, og Church jobber for sønnen Dino.

Church har gjort et meget godt inntrykk på familien, og nå er han i ferd med å overta den betrodde rollen til familiens høyre hånd, Terry Collins. Han føler seg med rette truet av nykommeren, og akter ikke å gi fra seg sin plass i hierarkiet uten kamp.

Church er også blitt kjent med Bruno Rossis datter Christina, og de to blir umiddelbart sterkt tiltrukket av hverandre. For en gangs skyld får Church store problemer med å skille jobb og privatliv.

Om serien
Den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv- publikum her hjemme.

I serien følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og to kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie, kalt \"Mac\" (Anita Hegh), har hatt en lynkarriere i politiet og er spesialist på organisert kriminalitet. Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er gruppens trygge klippe og er på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter.

NRK1 fredag kl 22.10

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall og Ian Stenlake
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)