Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. mai 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

Omskjæring

Euan (Sean Maguire) oppsøker dr. Barry Wasserman (Eugene Levy) for å bli omskåret. (Foto: Warner Bros. )
Euan (Sean Maguire) oppsøker dr. Barry Wasserman (Eugene Levy) for å bli omskåret. (Foto: Warner Bros. )
Euan er ikke omskåret, og får gjennomgå av Mike og Chau. Snart blir han lei av sine ertende kamerater, og bestiller time hos en urolog.

For å få fred har Euan nemlig bestemt seg for å omskjæres, men valg av lege er kanskje ikke så lurt? Urologen dr. Barry Wasserman (Eugene Levy) viser seg nemlig å ha en merkelig form for penishumor.

Om serien
"Ungkarsreiret" følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak filmene "American Pie", "Nutty Professor II: The Klumps" og "Antz". Britiske Sean Maguire er kjent fra "Østkantfolk", og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien "American Pie".

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36