Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 28. november 1999 kl 19.45 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 søndag 28. november kl 19.45
Offshore (91)

Absolutt siste \"Offshore\"

Det er klart for den aller siste episoden av NRKs egen dramaserie \"Offshore\". Fortsatt er det mange problemer som skal løses. Er det mulig å forene Mette, Jonny og alle de andre i en lykkelig slutt?
Mette og Jonny krangler fortsatt etter at Mette takket ja til sangjobben på englandsbåten. Solveig og Vidar har fortsatt ikke fått ordnet helt opp etter utroskapen. Det samme gjelder Frank og Berit. Ståle har kjærlighetssorg samtidig som han prøver å lure seg unna militærtjeneste. Lisa har bare ett ønske her i verden; å få mamma og pappa til å flytte sammen igjen.
I NorWestOil letes det fremdeles etter syndebukken som har ansvaret for alle problemene på plattformen Huldra den siste tiden, og Kalle Olsen kommer under hardt press når Berit dukker opp hos NorWestOil. Hun vet at han har latt seg bestikke av Hroar Torgersen. Dermed har plutselig NorWestOil havnet i et dilemma. Skal de anmelde han og gi han straffen han fortjener? Eller skal de holde det skjult slik at selskapet slipper en korrupsjonsskandale på toppen av alt? Her må Inger Porsum og Nina

Martens finne en løsning.
Nina Martens har også andre ting å tenke på. Hun ble gravid etter den ene natten med Torbjørn Lindbekk, men han nekter å tro henne. Det hele endte med at de gikk fra hverandre i sinne, og begge glemte at de så inderlig ønsket seg et barn da de var sammen. Mest alvorlig er situasjonen for Frank Bjerke. En opprørt Solveig, som trodde Vidar og Berit fortsatt hadde et forhold, fortalte om sine mistanker til Frank. I fortvilelse dro Frank ut for å dykke, og det hele endte skjebnesvangert. Mange spørsmål henger fortsatt i luften omkring menneskene både offshore og på land. Forhåpentligvis får vi svar på dem i kveld.

Om serien
\"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke.
I august i år ble \"Offshore\" nok en gang tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
\"Offshore\" har egne sider på Internett: www.nrk.no/drama/offshore/

NRK1 søndag kl 19.45

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Mette (Mia Gundersen) har sagt ja til syngejobb på englandsbåten.

2. Synne (Martine Karlsen) og Berit (Anne Krigsvoll) er bekymret for Frank.

3. Nina (Helga Mjeldheim) og Torbjørn (Kalle Øby) skal bli foreldre.

4. Mette (Mia Gundersen) er sint på ektemannen Jonny.

Egenprodusert dramaserie
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Manusforfatter ep. 88-91: Peder Udnæs
Prosjektleder: Bitte Monn- Iversen, tlf 23 04 91 64
Regi ep.88-91: Christian Brym
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18