Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 21. november 2002 kl 19.25 Dagen, den er din

Kos i Os med Søviknes

Alex tar med seg Terje Søviknes på båttur. (Foto: Mette Randem)
Alex tar med seg Terje Søviknes på båttur. (Foto: Mette Randem)
Alex har tatt turen til Os i Hordaland for å gi Terje Søviknes en drømmedag. Han prater om løst og fast med den tidligere så omtalte politikeren. De tar seg blant annet en tur på fjorden.

Vi husker historien om da Søviknes ble anklaget for sex-overgrep mot en 16 år gammel jente under FpUs landsmøte i Langesund. Overgrepet skal ha skjedd på et nachspiel etter en fest.

Politiet i Telemark satte igang etterforskning på eget initiativ ettersom jenta ikke anmeldte forholdet. Politiets konklusjon ble at man burde henlegge saken og sendte den videre til statsadvokaten. Statsadvokaten så ikke at det dreide seg om et straffbart forhold, og Søviknes gikk fri.

Om dagen den er din
NRK2 viser i høst reprise på serien "Dagen, den er din" som ble sendt på NRK1 ifjor høst. Her møter Alex Rosén kjente mennesker på steder som betyr noe for dem, og sammen skal de gjøre ting den utvalgte ønsker seg. Samtidig får vi et innblikk i vedkommendes liv og tanker.

I motsetning til ”Folk i farta”, der Alex møtte kjente nordmenn i utlandet, holder han seg i "Dagen, den er din" på hjemmebane. Fra morgen til kveld skal Alex og den heldige gjøre morsomme ting sammen, og det blir også tid til en liten alvorsprat.

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Alex Rosén
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: , tlf. 23 04 78 53