Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 30. juni 1999 kl 20.00 Bli med på Antikktorget

Bli med på Antikktorget (ttv)


NRK1 onsdag 30. juni kl 20.00
Bli med på Antikktorget (1:6)

Har du noe \"rart\" på loftet?

Ruth Wærdahl Wesenlund er programleder for første gang, og \"Bli med på Antikktorget\" på Vestkanttorget er et program etter hennes hjerte. Hun er selv en ivrig dukkesamler og kan det meste om gamle dukker.

Hva er det du egentlig har på loftet eller i en krok i stua? Hvor gammelt er det? Kanskje det har en verdi som gjør at du bør høyne hjemforsikringen? Kanskje det er en fantastisk historie bak antikviteten som bare en ekspert kan vite? Masse mennesker har strømmet til Vestkanttorget for å bli med i programmet og la våre eksperter vurdere sine gjenstander. Her blir det mange morsomme historier og overraskelser for både den som er i ruta og den som sitter i stua.
- Dette er både underholdende og lærerikt, sier prosjektleder Mette Janson.
Vestkanttorgets myldrende lørdagsaktivitet blant allehånde boder og selgere av \"brukt og antikt\" er bakteppet når NRK inntar et hjørne av denne plassen på Majorstuen i Oslo.

Eksperter på alle områder
På Vestkanttorget vil det være eksperter på sølvsaker, kinesisk og europeisk porselen, glassgjenstander, bondeantikviteter, byantikviteter, messing og tinn, dukker, leketøy, bamser, maritime gjenstander også videre - her vil ekspertene innen alle disse områdene være tilstede.
Omviser er Ruth Wærdahl Wesenlund, som selv er ekspert på dukker. Hun er en lidenskapelig dukkesamler og har et \"helt hav\" av dukker i hjemmet sitt.

NRK1 onsdag kl 20.00

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Ruth Wærdahl Wesenlund er selv en ivrig dukkesamler og kan det meste om gamle dukker. (NRK-foto: Ole Kaland)

2. Ruth Wærdahl Wesenlund er programleder for første gang - møt henne i \"Bli med på Antikktorget\" på onsdager. (NRK-foto: Ole Kaland).

Egenproduksjon fra NRK Underholdningsavdelingen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programleder: Ruth Wærdahl Wesenlund
Prosjektleder: Mette Janson, 23 04 75 14
e-post: antikktorget@nrk.no