Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. januar 2000 kl 20.10 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone

En ren skuespillerkonkurranse

I kveldens utgave av musikkonkurransen \"Beat for beat\" blir det ren skuespillerkamp når fire av samme slaget, sammen med pianistene Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl, skal gjette seg fram til de riktige melodiene.

Marit A. Andreassen kjenner vi fra humorserien \"Nr. 13\" på NRK. Hun har også vært med i talkshow der hun virkelig har fått vise hva hun står for, både når det gjelder meninger og artisteri. Hvordan hun kjenner musikkhistorien, får vi kanskje bedre kjenneskap til i kveld.
Med på sitt lag har hun Bjarte Hjelmeland som har bred erfaring både fra teateroppsetninger og humorshow. Hjelmeland har også vært programleder i Mandagsklubben på TVNorge, så fra denne karen blir det ventelig noen sprell i kveldens konkurranse.
På det andre laget finner vi Hilde Lyrån og Trond Teigen, som ikke er mindre morsomme. Hilde Lyrån, som har deltatt i diverse revyopptredener, gjorde seg først bemerket i komiserien \"Mot i brøstet\" som den frittalende rollefiguren Trine.
Trond Teigen har medvirket i en rekke musikaler som \"Les Misérable\", \"Annie\", \"Guten og stjerna\" og \"Sofies verden\". I tillegg er hans stemme ofte brukt i Disney-filmer i Norge.
Som vanlig blir konkurransen loset vel i havn av en opplagt Ivar Dyrhaug.

NRK1 fredag kl 20.10

Uke 4
Fredag 28. januar 2000
kl 20.10
Beat for beat - tone for tone (7:12)
Egenprodusert underholdnings- og musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18
FJERNSYNETS INFORMASJONSAVDELING TLF. 23 04 78 46

FJERNSYNETS INFORMASJONSAVDELING TLF. 23 04 78 46