Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 28. oktober 2006 kl 16.25 Crocodile Dundee i L.A.

Villmarkens sønn i Hollywood

Mick (Paul Hogan), Sue (Linda Kozlowski) og sønnen Mikey (Serge Cockburn) (Foto: Bangalow Films)
Mick (Paul Hogan), Sue (Linda Kozlowski) og sønnen Mikey (Serge Cockburn) (Foto: Bangalow Films)
Krokodillejakt er blitt forbudt i Australia, og Mick Dundee begynner å kjede seg. Når hans bedre halvdel, Sue, får tilbud om avisjobb i Los Angeles, drar de og sønnen Mikey til solfylte California. Mick og Mikeys møte med de innfødte avstedkommer en del kulturkollisjoner.

Sue har fått et midlertidig oppdrag fra Los Angeles-avdelingen til farens avis etter det mystiske mordet på den tidligere direktøren. Mick synes det er på tide å introdusere den niårige sønnen Mikey for verden utenfor den lille australske byen, Walkabout Creek. Dundee avdekker imidlertid en kriminell virksomhet, der det produseres dårlige filmer for å skjule en svindel i et kjent Hollywood-studio.

I denne humørfylte oppfølgeren lykkes nok en gang Dundee i å sjarmere lokalbefolkningen i sine forsøk på å bekjempe gatevolden i Los Angeles på den eneste måten han kjenner til – i ekte villmarkstil.

Amerikansk komedie (2001)
Originaltittel: "Crocodile Dundee in Los Angeles"
Med Paul Hogan (Dundee), Linda Kozlowski (Sue), Serge Cockburn (Mikey), Jere Burns (Arnon Rothman) og Jonathan Banks (Milos Drubnik)
Regi: Simon Wincer
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900, info@nrk.no