Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 7. februar 2012 kl 21.40 Ein idiot på tur

Ut på tur, alltid småsur.


Karls neste reisemål er en reise i seg selv!

Det er ingen overentusiasme å spore, men Karl Pilkington har selv bestemt at den Transsibirske jernbanen skal være hans neste reisemål. Den står jo tross alt på listen over ting man må ha opplevd i løpet av livet!

Jernbaneturen starter i russland og beveger seg gjennom Mongolia mot Kina, landet som Karl hater mest i hele verden. Karl håper det i det minste skal bli litt luksus på turen, men Ricky Gervais og Stephen Merchant har andre planer, som blant annet involverer en dverglandsby og å bli levende begravd.

Om serien
På oppdrag fra komikerne Ricky Gervais og Stephen Merchant skal Karl Pilkington besøke noen av verdens mest avsidesliggende steder. Utifra en liste over ting man "MÅ" gjøre i løpet av livet, skal Karl teste ut ulike reisemål og aktiviteter, som blant annet det å svømme med delfiner, kjøre hele "Route 66" samt klare seg på en øde øy.

Etter å ha sett alle våre "syv underverker" i forrige sesong er ikke Karl akkurat ivrig etter å reise mer. Han gikk derfor med på å lage en ny sesong med "An Idiot Abroad" på noen betingelser: Han skal selv få velge reisemål og selv få velge hvilke aktiviteter på listen han gjennomfører. Det stopper ikke Ricky og Stephen fra å pønske ut flere ubehagelige overraskelser underveis.

Britisk humorserie fra 2011
Originaltittel: The Bucket List
Produsert av Mentorn International
Med: Karl Pilkington, Ricky Gervais, Stephen Merchant
Presseansvarlig: Jade Josefine Nordahl, tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan henvende seg til NRKs Publikumsservice, tlf: 815 65 900