Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. desember 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Veteranene trår til

Trond Viggo Torgersen, Trond Nagell Dahl og Halvdan Sivertsen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Trond Viggo Torgersen, Trond Nagell Dahl og Halvdan Sivertsen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Trond Viggo Torgersen og Halvdan Sivertsen synger av full hals hos Ivar Dyrhaug i kveld. De konkurrerer mot Hilde Asbjørnsen og Lene K. Johansen i høstens siste "Beat for beat".

Herrene i kveld trenger ingen nærmere presentasjon. Både Trond Viggo Torgersen og Halvdan Sivertsen er folkekjære artister som har underholdt store og små i mange år. I kveld får de bevist at de har mer på repertoaret enn viser og gamle slagere.

Asbjørnsen & Joh.
Damene Trond Viggo og Halvdan skal kjempe mot har gjort seg bemerket som duoen Asbjørnsen & Joh. Hilde Asbjørnsen og Lene K. Johansen traff hverandre på studentteateret på Chateau Neuf mens de studerte. Ingen ble ferdig med studiene, men de ble ferdige med en kabaret, og en til, og … Til nå har de fått strålende kritikker, og eventyret har bare så vidt startet.

I kveld sendes siste "Beat for beat" i denne omgang. Men Ivar Dyrhaug og co er allerede godt i gang med en ny sesong, så seerne kan glede seg til flere musikalske innslag neste år.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikkonkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer