Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 5. mars 2006 kl 20.45 Typisk norsk

Typisk norske høydepunkter

Petter Schjerven er programleder for Typisk norsk (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Petter Schjerven er programleder for Typisk norsk (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Neste søndag, 12. mars, er Petter Schjerven tilbake med nye programmer i den tredje sesongen med Typisk norsk. I kveld viser han noen av høydepunktene fra de foregående sesongene.

"Typisk norsk" har på alle måter vært en suksess så langt. Programleder Petter Schjerven ble kåret til Norges beste mannlige programleder og «Typisk norsk» fikk prisen for beste kultur- eller magasinprogram under Gullruten-utdelingen i mai i fjor. Også seertallene har vært høye: Første sesong ble «Typisk norsk» sett av i snitt 453 000 seere, og neste sesong steg tallet med 100 000 til.

I kveldens spesialutgave av "Typisk norsk" vises utvalgte høydepunkter fra sesong 1 og 2. Det er seerne som har stemt fram innslagene, og det blir blant annet gjensyn med italienske studenter med forkjærlighet til norsk og svartmetall.

Petter innfører den 30. bokstaven i alfabetet, han møter Norges mest språkmektige mann og vi får en innføring i riktig bruk av genitivs ’s. Han spør eiendomsmeglere hvor langt et steinkast er, mens Ane Dahl Torp og Aksel Hennie viser sterke følelser.

Norsk underholdningsserie 2006
Produsert av: Rubicon TV
Programleder: Petter Schjerven
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,

LENKER
  • Les mer: