Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. september 2000 kl 20.40 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone

NRK1 fredag 15. september kl 20.40
Beat for beat - tone for tone (3:5)

Flere musikknøtter

I kveldens runde med musikknøtter har Ivar Dyrhaug invitert to syngende damer, Jenny Jensen og Åse Karin Hjelen, og to mannlige visesangere, Olav Stedje og Lars Jones.

Norges ukronede dansebanddronning Jenny Jensen er vokalist og frontfigur i dansebandet Septimus. Hun ledet også NM i Danseband som gikk av stabelen i Orklahallen i fjor høst. Ellers reiser Jenny land og strand rundt med bandet sitt, som sist var i aksjon under årets Momarked på Mysen.

Jenny Jensen har Olav Stedje ved sin side bak pianoet. Vestlendingen med snurrebarten var på 80-tallet en av landets mest kjente visesangere da han serverte den ene balladen etter den andre, men har de siste årene konsentrert seg om andre ting enn musikken.

På det andre laget sitter to sterke utfordrere. Lars Jones debuterte i 1996 med plata \"Raindrops to the Desert\". Nå jobber han frilans innen musikk, og har blant annet vært medmusikant til Di Derre-vokalist Jo Nesbø. Lars\' jobb er å krydre lydbildet, i utgangspunktet med keyboard. I kveld må han derimot bruke stemmen sin.

Med seg har Jones Åse Karin Hjelen. Hun skal hjelpe Jones til å finne fram til svarene på Dyrhaugs sanggåter, og dernest fremføre dem med sin gode stemme.

NRK1 fredag kl 20.40

Egenprodusert musikk- og underholdningsprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)