Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. september 2003 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Politifyll og sjekkebry

Vernon Scripps (Geoffrey Hughes) David Stockwell (David Lonsdale) kamperer sammen i
Vernon Scripps (Geoffrey Hughes) David Stockwell (David Lonsdale) kamperer sammen i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire TV)
Har en høyere politisjef forlatt godset Ashfordly i beruset tilstand bak rattet i sin Bentley? Og har Vernon Scripps koblet sin kumpan David Stockwell sammen med feil dame? Svar på dette og mye annet får du i "Med hjarte på rette staden".

Eks-politimann Oscar Blaketon blir engasjert av advokat Jackie Bradley som privatdetektiv. Han skal etterforske øverste betjent i politiet på kommuneplan, Andrew Parkin, mistenkt for å ha slått ned en bonde fra distriktet. Bonden er ille tilredt, men Parkin har lagt skylda for det inntrufne på kona Sonia.

Av en tjener på Ashfordly gods får Blaketon bekreftet at Parkin vitterlig var ute og kjørte i sin Bentley der bonden ble funnet, samt at Parkin kan ha vært beruset.

Lille David og Store Bo
Vernon Scripps har startet et byrå der enslige personer kan finne en partner. Men da David som Vernon deler hus med, finner en venninne gjennom byrået, går det meste galt. Det viser seg at dama er gift og at hun har en branne til mann. Han går under navnet Big Bo. Og snart melder han sin ankomst.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde "Med hjartet på rette staden" på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 10)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 ()