Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 30. november 2005 kl 20.05 Doktor Who

Krigen fortsetter

Illustrasjonsfoto fra episode 10 av
Illustrasjonsfoto fra episode 10 av "Doctor Who" (Foto: BBC)
Rose og doktoren befinner seg stadig i et krigherjet London der små barn lever side om side med farlige våpen og soldater.

Barnesykdommene sprer seg i rekordfart i et krigsherjet London, og hæren av levende døde er i anmarsj. Doktoren og Rose inngår en allianse med den intergalaktiske kapteinen Jack fra forrige episode. Like fullt ender det med at de blir fanget i en felle på det forlatte sykehuset. Og klokka tikker mot dommedag…

Om serien
I den nye versjonen av kult-klassikeren "Doctor Who" møter vi Rose Tyler, spilt av tidligere popsanger Billie Piper. Da Rose møter en mystisk fremmed som kaller seg Doktoren, forstår hun raskt at livet aldri mer vil bli det samme. Faktisk står hele Jordens eksistens på spill, og det eneste håp om frelse ligger gjemt inni en helt spesiell blå boks.

Roses nye venn tilhører en utdøende rase, en såkalt "Time Lord", som reiser i tid og rom. Hvis Rose velger å reise med ham, vil hun kunne oppleve Jorden flere millioner år frem i tid samt møte fortidens storheter som Charles Dickens.

Underveis finnes liv og vesener merkeligere enn hun noen gang vil kunne forestille seg. Bare en ting er sikkert: Dette vil bli tidenes reise!

Britisk sci-fi drama (2005)
Originaltittel: Doctor Who
Kveldens episode: The Doctor Dancers
Produsert av: BBC
Med: Christopher Eccleston (Doktoren), Billie Piper (Rose), Steven Beckingham,
Corey Johnson, Anna-Louise Plowman, Bruno Langley, Nigel Whitmey
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 9918/988 588 80,


LENKER
  • Les mer: www.bbc.co.uk/doctorwho/