Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 2. juli 2009 kl 21.05 Peep Show

Rolleforviklinger

Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) (bildet) sliter med rolleforviklinger i kveldens episode av Peep Show. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mark (David Mitchell) og Jeremy (Robert Webb) (bildet) sliter med rolleforviklinger i kveldens episode av Peep Show. (Foto: Objective Productions Ltd)
Mark kjemper en desperat kamp for å komme over sin store kjærlighet Sophie. Han griper sjansen og ber April med ut på date.

Men det blir raskt komplisert når Mark har store vanskeligheter med å skille mellom rollene som entusiastisk, ny kjæreste og en skremmende forfølger. Jeremy på sin side, forsøker å bli med i et nytt band – Executioners Bong, hvor det også ender i rolleforviklinger.

Om serien
De ulike romkameratene Jeremy og Mark har ingenting til felles bortsett fra at de deler en leilighet og lever et liv som er alt annet enn normalt. Kaos råder når paret strever med å takle dagliglivet. Problemløsing er definitivt ikke deres styrke, noe som gjør livet i det lille kollektivet svært komplisert.

Guttene strever med alt hverdagslivet har å by på. For i tillegg til å finne svar på både livet og kjærligheten, trenger de også hjelp til å finne ut hvilken DVD-film de skal se, hva slags dop de skal ta eller hvordan de kan finne hverandres pornosamlinger.

Britisk humorserie i seks deler, sesong 2
Produsert av: Objective Productions Ltd for Channel 4
Med Robert Webb og David Mitchell.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900