Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. desember 2001 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Rutinerte gjester hos Dyrhaug

Frode Alnæs og Wenche Myhre. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Frode Alnæs og Wenche Myhre. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Ivar Dyrhaug har varierte gjester i kveldens utgave av musikk-konkurransen Beat for Beat. Wenche Myhre, Frode Alnæs, Ottar ”Big Hand” Johansen og Benedicte Swendgaard er på plass for å finne ut hvilke låter som skjuler seg bak bilder og nummer.

Wenche Myhre begynte sin karriere i musikkbransjen tidlig, allerede som barn. Og siden den gang har det blitt mange suksesser på den driftige damen. Hun har tilbrakt mye av sin tid i Tyskland og er en stor stjerne der også, kanskje enda større enn her hjemme. Det har blitt mange utgivelser på Myhre, og hennes siste tilskudd til platesamlingen er en cd med evergreens av barnesanger.

Ved sin side ved pianoet har Myhre en annen rutinert musiker, Frode Alnæs. Kristiansunderen startet bandet ”Dance with a stranger” som gjorde stor suksess både her til lands og også delvis i utlandet. Også for dem var Tyskland et viktig land. Den senere tid har Alnæs gjort solokarriere, gitt ut flere musikkprosjekter og også vær programleder på fjernsyn.

Ottar ”Big Hand” Johansen er en av deltakerne på det andre laget. Han har også lang fartstid i bransjen, men har slått seg på en litt annen sjanger enn de to ovennevnte, nemlig countrymusikken.

Med seg på sitt lag har Johansen fått Benedicte Swendgaard. Hun er denne høsten aktuell med musikalen ”Broad-way baby”, der hun står på scenen sammen med mange gode venner og artister. Swendgaard har bakgrunn fra jazzen, og er en ettertraktet korist i platebransjen. Hun har en 4-års utdannelse fra Musikkonservatoriet i Trondheim.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding, 23 04 91 12
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
1. Frode Alnæs og Wenche Myhre. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)2.Benedicte Swengaard og Ottar ”Big Hand” Johansen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)