Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. oktober 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Farrow i Den tredje vakten

Mia Farrow (Mona Mitchell) i
Mia Farrow (Mona Mitchell) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros)
Yokas er på bedringens vei, men hun kan styre seg for omsorg fra moren (rollen blir spilt av Mia Farrow). Og Doherty gjør en alvorlig tabbe på en brannøvelse.

Doherty er forfremmet fra brannkonstabel til brannsjef, og tabbekvoten er tilsvarende innskrenket da han begår en graverende feil under en brannøvelse. Han finner det vanskelig å beholde respekten overfor konstablene.

Etter skuddskaden har Yokas gjenvunnet førligheten og trenger kontinuerlig terapi for å komme videre. Men hun avslår fysioterapeutens tilbud om å trene henne opp i hjemmet, noe moren ikke kan forstå. Det blir temmelig ampert mellom mor og datter.

Pirat-CD’er
Politifolkene Bosco og Monroe må stramme opp en av New Yorks rapstjerner. Typen er av den virkelig dumdristige sorten. Nå har han fått sine tilhengere med på å banke opp folk på gata fordi de selger pirat-CD’er.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. For tiden har Bosco et kjærlighetsforhold til den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: In Lieu of Johnson
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer 
  • Diverse