Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 15. mars 1999 kl 19.35 Veronicas verden

Veronicas verden (t)

NRK2 mandag 15. mars kl 19.35
Veronicas verden (9:22)

Kjærlighet på feil spor

Veronica vil så gjerne invitere Olives sexy bror, Griffin Massery, på en hyggelig aften. Men Olive fraråder henne dette. Dette blir Veronica så støtt over at en avtale likevel kommer i stand.
Snart oppdager hun at Griffin er av den mest oppblåste og selvopptatte sorten. Desperat forsøker hun å bakke ut av forholdet. Dagen etter stevnemøtet ringer hun derfor Griffin femten ganger og forteller ham på en meget masete måte at hun elsker ham. Et slikt kjør burde skremme ham fra videre kontakt, tror hun. Men Griffin reagerer annerledes enn tenkt, han liker jo denne oppmerksomheten!
Samtidig foreslår Veronicas far en betydelig lønnshevning for Leo. Faren har en fortid som lønnsforhandler i arbeidslivet, og nå krever han ikke mindre enn 21 prosents lønnsøkning for den nå snart gifteklare Leo.

Om \"Veronicas verden\"
Kirstie Alley, superstjerne fra serier som \"Cheers\" og \"Nord og sør\", spiller hovedrollen i denne amerikanske komiserien.
Den dyktige, men sårbare forretningskvinnen Veronica \"Ronnie\" Chase er kjent som \"romantikkens dronning\". Den tidligere fotomodellen er blitt rik og berømt gjennom sitt forretningsimperium \"Veronicas verden\". Her selges lekkert dameundertøy, eksotiske oljer og bøker og videoer om veien til et lykkelig ekteskap og spennende kjærlighetsliv.
På privatfronten er Veronicas liv slett ikke så rosenrødt. Hennes mann Bryce (Christopher McDonald) er nemlig notorisk utro.
Persongalleriet i \"Veronicas verden\" består ellers av de ansatte i selskapet. PR-sjefen Perry (Dan Cortese) fabrikkerer historier til pressen på løpende bånd. Olive (Kathy Najimy) er markedsføringssjef og Veronicas beste venninne. Pat (Robert Prosky) er bedriftens trofaste sjåfør og dessuten Veronicas far. Den seksuelt ambivalente Josh (Wallace Langham) er Veronicas assistent, mens kontoret bestyres av den blide Leo (Daryl \"Chill\" Mitchell).

NRK2 mandag kl 19.35
Tidligere sendt NRK1 10.6.98

Originaltittel: Veronica\'s Closet
Produksjon: Bright/Kauffman/Crane og Warner Bros. for NBC (1997)
Med Kirstie Alley, Dan Cortese, Kathy Najimy, Wallace Langham, Robert Prosky, Daryll \"Chill\" Mitchell og Christopher McDonald
Regi: Robert Berlinger, James Burrows og Lee Shallat Chemel