Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. august 2000 kl 20.25 Forandring fryder

Forandring fryder (ttv)


NRK1 fredag 25. august kl 20.25
Forandring fryder (4:6)

Eneboliger til pers

Hilde Hummelvoll og hennes gode hjelpere er i dag på besøk på Jessheim, der rom i to familiers eneboliger skal pusses opp.

Familien Grønvold, som består av Svein, Unn-Helen, Ole og Vetle, har et stort og moderne hus i Nordbyveien. De er interessert i interiør, men det største soverommet er de ikke helt fornøyd med, og de ønsker seg derfor en forbedring der.

Som nærmeste nabo har Grønvold familien Berg som består av Sølvi og Sverre. De har to voksne barn som nesten har flyttet ut, og en 20 år gammel katt, Nusse. Huset ble bygget i 1989, og ettersom Nusse har bodd på badet siden de flyttet inn, føler familien at det er her behovet for oppussing er størst.

Dermed er det klart for nøkkelbytte mellom de to familiene, og de neste 48 timene har de hverandres hus som bo- og arbeidsplass.

Om serien
I kveld får vi fjerde del av serien på NRK1 som tar for seg påstanden \"forandring fryder\". Hilde Hummelvoll tar oss seks fredager fremover med hjem til helt vanlige mennesker med et felles ønske: å pusse opp eller forandre et rom. Men i motsetning til hva som er normalt når det er snakk om oppussing, skal de utvalgte ikke pusse opp selv!

Oppussingen vi får ta del i gjennom de seks programmene gjøres av naboen, som sammen med snekkeren Otto Robsahm og interiørkonsulentene Annett Sturk og Mads Moe finner ut av og bestemmer hvordan tingene skal se ut. I løpet av 48 timer skal det males, snekres, pusses, pyntes og lakkes, før eierne får se det endelige resultatet!

Hilde Hummelvoll styrer det hele og lar seerne få se hva naboene velger å gjøre for hverandres leiligheter, hytter eller hus. Vi følger oppussingen samt de involverte på nært hold, og til slutt eiernes reaksjon når de 48 timene er unnagjort og objektene står ferdig.


For mer info, blant annet å se innkjøp og bruk av materialer se: www. nrk.no/underholdning/nyheter/index-ffryder.html

NRK1 fredag kl 20.25

Bilde
Oppusserne f.v. Sverre og Sølvi Berg, og Svein Eriksen og Unn-Helen Grønvold sammen med programleder Hilde Hummelvoll. (NRK- foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Siss Kvamme
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no).